Forbrugere kan finde links og andre oplysninger, som kan bruges til at komme videre med debatbogen om mad og sundhed og mad i andre kulturer
Forbrugere
Forside Kapitel 1 Kapitel 2 Kapitel 3 Kapitel 4 Kapitel 5

Bogen ”Hvad i alverden spiser du?” er delt op i fem kapitler: 

1. Mad og sundhed
Temaer: Sundhed, madhistorie, de otte kostråd, aktive forbrugere, reklamer, tilsætningsstoffer, klagemuligheder, fødevarekontrol og hygiejne.

2. Overvægt og spiseforstyrrelser

Temaer:
Fedmeindustri, de fire spiseforstyrrelser, årsager til overvægt, livsstilskurser, normal vægt, hvor meget skal man spise?

3. Mad og livsstil
Temaer:
Spisevaner, identitet, indkøbsvaner, alkohol og rygevaner, levetid, sådan bliver man kok, fastfood, dyrevelfærd, kyllingers og grises liv, økologi.

4. De andres mad
Temaer: Madkulturer, rige og fattige lande, handel, sult, Ramadan og halal, Kinas køkken, fair trade, kaffe, forbrugerboykot, årsager til fattigdom, EU, truede fisk, 2015-målene.

5. Mad i fremtiden
Temaer: Naturressourcer, Jordens befolkning, mad som medicin, klimaforandringer, madvaner og kødspiseri.

Klik på et kapitel og få en kort beskrivelse af indholdet. Der er ideer til, hvordan du kan bruge bogen som forbruger og links til flere oplysninger.

Forlaget Syncope